El despatx

TST LEGAL és la firma de consultoria legal especialitzada en dret administratiu i del sector públic dirigida per l’advocada TERESA TREMOLEDA.

El DESPATX va ser fundat l’any 2003 amb el nom de Tremoleda Advocats implantant posteriorment la marca TST LEGAL arran de la incorporació de nous socis que van permetre una ràpida i sòlida consolidació del projecte.

Oferim uns serveis d’assessorament jurídic especialitzat en dret públic i dirigit tant als ens i administracions que conformen el sector públic com a aquelles empreses i professionals del sector privat que col·laboren o es relacionen amb el sector públic o es veuen afectats per la seva activitat normativa, de foment i d’intervenció.

Si bé centrem la nostra activitat en l’àmbit territorial de Catalunya, el nostre equip té un alt coneixement del dret administratiu propi de cada Comunitat Autònoma del territori espanyol, oferint i prestant els nostres serveis a clients de tot Espanya.

Per la seva afectació directa pel dret administratiu, TST LEGAL participa, així mateix, en el projecte PRIVACY CONSULTING AND DATA SECURITY (PC&DS), consultoria tècnica i legal especialitzada en seguretat de la informació i en assessorament legal i tècnic en els àmbits de la privacitat, els serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.