El nostre objectiu

Treballem per una administració pública eficaç, moderna i transparent

TST Legal

TST LEGAL és la firma de consultoria legal especialitzada en dret administratiu i del sector públic dirigida per l’advocada TERESA TREMOLEDA.

El DESPATX va ser fundat l’any 2003 amb el nom de Tremoleda Advocats implantant posteriorment la marca TST LEGAL arran de la incorporació de nous socis que van permetre una ràpida i sòlida consolidació del projecte.

Oferim uns serveis d’assessorament jurídic especialitzat en dret públic i dirigit tant als ens i administracions que conformen el sector públic com a aquelles empreses i professionals del sector privat que col·laboren o es relacionen amb el sector públic o es veuen afectats per la seva activitat normativa, de foment i d’intervenció.

Si bé centrem la nostra activitat en l’àmbit territorial de Catalunya, el nostre equip té un alt coneixement del dret administratiu propi de cada Comunitat Autònoma del territori espanyol, oferint i prestant els nostres serveis a clients de tot Espanya.

Per la seva afectació directa pel dret administratiu, TST LEGAL participa, així mateix, en el projecte PRIVACY CONSULTING AND DATA SECURITY (PC&DS), consultoria tècnica i legal especialitzada en seguretat de la informació i en assessorament legal i tècnic en els àmbits de la privacitat, els serveis de la societat de la informació i el comerç electrònic.

Treballem per vosaltres

Sigueu administració, ens públic o operador privat ens bolquem en els vostres projectes

Contacteu amb nostaltres

Estem disponibles al correu electrònic teresa@tremoleda,cat, al telèfon 666 67 7 89  i també mitjançant aquest formulari.

Consultes personals

Truqueu-nos i concertarem una entrevista per tractar el vostre projecte. Sense compromís.

Posem-nos en marxa!

A la major celeritat possible ens ocuparem del vostre projecte i us presentarem un pla de treball.

Àrees de treball

Assessorament al sector públic

Tot el suport legal que l’administració necessita per millorar el seu funcionament.

Contractació pública

Per al sector públic: especialistes en contractació pública, des de la redacció dels plecs fins a la liquidació del contracte.

Per al sector privat: el millor assessorament per concórrer a una licitació pública amb totes les garanties.

Elaboració de projectes normatius

Treballem per a que l’administració exerceixi la seva capacitat reguladora amb totes les garanties i la màxima eficiència.

Subvencions

Tot l’acompanyament legal necessari en actuacions de foment, tant si en sou l’ens concedent com si en sou beneficiaris públics o privats.

Sectors regulats

Traiem l’entrellat a l’enrevessat món de l’activitat econòmica subjecta a especial intervenció.

Recursos i procediments sancionadors

Suport a l’administració per a una millor tramitació d’expedients sancionadors i de resposta davant impugnacions dels particulars i el millor assessorament a particulars en la defensa dels seus interessos.

Please accept [renew_consent]%cookie_types[/renew_consent] cookies to watch this video.